maandag 16 oktober 2017

Dag 1

Vandaag was een lange dag. Om half 8 zijn we vertrokken met de bus. Met twee tussenstops zijn we rond 17:00 aangekomen in Berlijn. Daar aangekomen werden de laatste kamer problemen geregeld en moest iedereen naar zijn kamer om zijn spullen weg brengen om daarna terug te komen naar lobby. vanuit daar gingen we naar de winkel om drinken te halen. Het volgende op de agenda was de metro. Daarmee gingen naar het centrum van Berlijn om in een heerlijk Italiaans restaurant. De meesten waren toen al helemaal op maar dat maakte niet uit want er stond nog 1 super ding te wachten: Het  naar boven mogen in de tv toren! Dat is de hoogste toren van Duitsland.

Ik wil trouwens onze chauffeur heel erg bedanken voor de lange rit die hij met ons gemaakt heeft. Elke keer gaf hij informatie tijdens de reis over de mooie plekken en waar we het beste konden kijken. Dit maakt een best wel saaie reis toch wel leuker.

Morgen gaan we trouwens de hele dag fietsen, en hebben we een geheim avondprogramma. Dus morgenavond laat weer een update! Ook de foto's komen misschien iets later wegens het slechte wifi. Sorry hiervoor maar we doen ons best!2 opmerkingen:

  1. Gelukkig is het vandaag mooi weer in Berlijn. Dat maakt dat het vast een fijne fietsdag wordt. Veel plezier, ook vanavond met het geheime programmaonderdeel.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een hele fijne dag vandaag! Benieuwd naar de dingen die jullie gaan zien en meemaken... Veel plezier samen!

    BeantwoordenVerwijderen