dinsdag 17 oktober 2017

Dag 2

Dag 2 was een vrij uitputtende dag. Het had ups en downs. Om kwart voor 9 op voor het ontbijt, daarna in de bus om naar een kerk te gaan met een prachtige gedenkplaats.

uiteindelijk zijn we door gegaan naar het Joodse monument waar we een tijdje mochten rondlopen en vrije tijd hadden. Toen kwam de fiets tocht. Hierbij gingen we door heel Berlijn fietsen (Amsterdam is er niets bij) Een fietstocht van 17 kilometer langs alle mooie plekken in de hele stad! Iets wat niet meer valt te vergeten.

En toen over naar het avond programma. Dit was bowlen! Er waren altijd goede mensen en ..... Nou ja..... Iets minder goede mensen. Dit was te zien aan de 'prijzen' die werden uitgedeeld. Bijvoorbeeld
de prijs van de meeste progressie. Deze ging naar Vincent en Thijs. Ook een prijs die werd uitgedeeld was het omgaan met slechte worpen maar toch enthousiast bleven waren Fernanda en ik (Lars). De hoogst gehaalde  snelheid was van Cedric. En de meest elegante worp is van Myrthe!
Ook is er een een prijs voor de beste toeschouwer. Dit was Isabelle, ze kon helaas niet meedoen.

Qua punten bij de jongens zag de top drie er zo uit:

1. Marlow 149 punten
2. Yannick 131 punten
3.  Bjorn 104 punten


Qua punten bij de meiden zag de top 3 er zo uit:

1. Charissa 131 punten
2. Yasmine 97 punten
3. Myrthe 85 punten


Nog even twee opmerkingen:
De worp van Yarno achterwaarts door zijn benen heen is zeker het melden waard. Het was een strike!! klasse man!

En  nummer twee is over Willem,onze buschauffeur die eventjes naar ons toe kwam vanuit de  andere kant van Berlijn om ons op te pikken door miscommunicatie. ik wil hem daar heel erg voor bedanken!

1 opmerking:

  1. Leuk om je stukjes te lezen, Lars. Net of ik er een beetje bij ben.

    Gr. Maria

    BeantwoordenVerwijderen